Uitgezonderd

Uitgezonderd was een uitzonderlijke samenwerking tussen Huig van den Hoofdakker en Vincent Wijnbergen tijdens hun studie aan de HKU. Uitgezonderd maakte installaties, videowerk en andere visuele uitingen. Uitgezonderd is tegenwoordig uitgeblust, maar wellicht steken ze ooit nog samen een vinger uit.

SKIP&DIE - Señorita

Uitgezonderd is gevraagd een videoclip van de band Skip ‘n Die op te pimpen, samen met versterking van Danny Goënga is het hartstikke mooi geworden.

Vreemde vogels

Een making-off van de uitzonderlijke videoinstallatie van het bijzondere team: Uitgezonderd. Uitgezonderd heeft uitgevogeld dat het werken met vogels uitstekende resultaten oplevert. Uiteraard is Uitgezonderd ook gek op televisies. Vogels op televisies is uiteindelijk de conclusie. Veel plezier!

De Grote Homoniemen Quiz

“Twee woorden zijn elkaars homoniemen als ze dezelfde uitspraak hebben en tot dezelfde woordsoort behoren, maar geheel verschillende betekenissen hebben.”

Uitgezonderd heeft een paar ideetjes voor een quiz uitgewerkt waarbij het de bedoeling is dat de kijker raadt welk homoniem wordt uitgebeeld. Hier zijn een aantal achter elkaar uitgestald.

Uitzonderlijke experimenten

We hebben in onze uitzonderlijke periode veel rare dingen getest en geprobeerd, hier een wilde greep uit onze experimenten

No Comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *